MónTerrassa
Una fuita química en una empresa de Castellbisbal activa el PLASEQCAT
  • CA
Actuació dels bombers per fuita química
Actuació dels bombers per fuita química | Bombers

!--akiadsense-->

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dimarts en fase d’Alerta el Pla d’emergència exterior del sector químic de Catalunya (PLASEQCAT) per fuita en un tanc d’estirè (ONU 2055 / NIP 39) en una empresa ubicada al c/. Argent, 3 de Castellbisbal. L’empresa informa que s’ha produït una fuita d’estirè (substància de caràcter inflamable) d’un tanc de 25 tones de capacitat a través d’una fissura. Es desconeix la quantitat.

Segons les primeres informacions, la fuita s’ha produït per una esquerda a la part inferior del contenidor i la substància va a parar a la cubeta de seguretat de contenció. No consten persones afectades. La plantilla de l’empresa ha estat evacuada preventivament i l’empresa ha activat el seu Pla d’Autoprotecció. Al lloc s’han desplaçat operatius de Bombers, Mossos i Sistema d’Emergències Mèdiques.

Els Bombers de la Generalitat han activat 5 dotacions per la fuita d’estirè en aquesta empresa de Castellbisbal. El SEM ha desplaçat 4 ambulàncies i no hi ha hagut persones ferides. Poc després de les dotze del migdia, el dipòsit ja és buit de producte i una vegada fetes les mesures de seguretat, les dotacions d’emergències s’han retirat del lloc i ha quedat desactivat el PLASEQCAT. Els treballadors han pogut tornar a dins de l’empresa i reprendre l’activitat.

Actuació dels bombers en l'empresa que ha patit un accident químic
Actuació dels bombers en l’empresa que ha patit un accident químic | Bombers

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa