MónTerrassa
Un vehicle bolcat en un accident al carrer de Colom de Terrassa
  • CA

Un vehicle ha bolcat en un accident de trànsit aquesta matinada de divendres al carrer de Colom de Terrassa. L’accident ha mobilitzat la Policia Municipal de Terrassa, que ha comprovat que la conductora del vehicle no havia resultat ferida.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada al carrer de Colom a la confluència amb l’avinguda de Santa Eulàlia. El 112 ha avisat de l’accident de trànsit i dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa s’han dirigit fins al lloc indicat ràpidament.

En arribar, han assistit la conductora, que no ha resultat ferida, i han comprovat que el vehicle ocupava la totalitat de la via, fet pel qual han activat Egarvia i Eco-Equip per netejar la zona de la resta de vidres i plàstics.

Ferit un conductor de VMP en una col·lisió contra un turisme

Un conductor va resultar ferit en un altre accident de trànsit ahir dijous al matí a Terrassa. Es tractava d’un accident entre un turisme i un VMP implicats al carrer de Sant Damià, a l’encreuament amb Mare de Déu de les Neus, que va tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les onze en punt del matí (a les 10:53h concretament).

Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la Policia Municipal de Terrassa que va comprovar que el conductor del patinet elèctric havia resultat ferit. L’home va ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa mentre els agents realitzaven l’informe tècnic d’accident.

Intenta robar un patinet elèctric en ple centre de Terrassa

Una persona va intentar robar un patinet elèctric ahir a la tarda al carrer de la Unió, en ple centre de Terrassa. Un agent policial fora de servei de Sant Vicenç de Castellet el va enxampar en l’acte i va retenir l’home, que ha quedat investigat per un presumpte delicte lleu de furt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa