MónTerrassa
Ben torrat, causa un accident en un vehicle estacionat a Terrassa i fuig
  • CA

Un home va ser denunciat a Terrassa després de causar un accident en un vehicle estacionat i fugir del lloc sense facilitar dades. Un testimnoni va ajudar a detenir el culpable.

El 112 va informar diumenge, a la 1.02 h, que un vehicle havia col·lidit contra un altre que estava estacionat al carrer d’Eduard Marquina, i havia fugit del lloc sense facilitar les dades. El testimoni va facilitar les dades del turisme fugit a la Policia Municipal.

Una patrulla va acudir al lloc dels fets, va comprovar que el vehicle estacionat havia patit danys i va fer una cerca per les proximitats. Finalment, va localitzar al carrer de Blanca de Centelles el vehicle causant dels danys, aturat al mig de la calçada, i amb el conductor al seu interior. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu, amb una taxa de 1,14 mg/l en primera i de 1,11 mg/l en segona prova, quedant denunciat per aquest motiu.

Detingut en ser enxampat amb sis bosses de marihuana

Una patrulla de la Policia Municipal que feia patrullatge va aturar dissabte, a les 16.40 h, un home que circulava contra sentit en patinet elèctric pel carrer de Palet i Barba, amb el carrer de Ferrer i Guàrdia. En identificar-lo, els agents li van trobar a sobre sis bosses amb marihuana i 100 euros en bitllets fraccionats, procedint a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.

Ferit un motorista en una col·lisió amb un turisme al passeig del Vint-i-dos de Juliol

El 112 va informar ahir, a les 22.20 h, d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta al passeig del Vint-i-dos de Juliol, entre els carrers de Huelva i d’Almeria, en el qual el motorista havia resultat ferit. Fins al lloc va acudir una dotació de la Policia Municipal, que en arribar va veure que el motorista estava sent assistit per

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa