MónTerrassa
Rescaten en helicòpter un ciclista ferit greu a Terrassa
  • CA

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rescatat un ciclista ferit greu mentre feia esport per Can Bonvilar de Terrassa, ahir divendres al matí. L’home, veï de Terrassa de 67 anys, va caure per causes que es desconeixen i va resultar ferit molt greu. El rescat, que va mobilitzar unitats dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), es va haver de dur a terme en helicòpter.

L’accident va tenir lloc quan passaven cinc minuts d’un quart de dues del matí (a les 13:20h concretament) d’ahir divendres 30 de setembre a Can Bonvilar, a la part de darrera entre el Real Club Golf El Prat i la hípica. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’un ciclista accidentat que s’havia fet molt mal i van activar dues dotacions terrestres que es van dirigir fins al lloc de l’accident ràpidament.

Els Bombers van traslladar el ciclista fins a l’helicòpter

El ciclista es trobava en un camí poc accessible, segons han informat a Món Terrassa, però el Grup Operatiu de Suport dels Bombers de la Generalitat de Catalunya (GROS) va poder arribar fins al lloc exacte del ciclista amb vehicles més adients. En arribar fins a l’home, van comprovar que s’havia fet molt mal i que es trobava en estat molt greu degut a la caiguda, i li costava moure’s. Van dur a terme les tasques necessàries per traslladar-lo des del lloc de l’accident fins a on l’estava esperant l’helicòpter, que posteriorment el traslladaria a un centre hospitalari.

El ciclista va ser traslladat en helicòpter al Parc Taulí de Sabadell

Així doncs, el van pujar a un helicòpter del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i segons informen els Bombers de la Generalitat a Món Terrassa, se’l va haver d’intubar. Finalment, el ciclista va ser traslladat fins al Parc Taulí de Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa