MónTerrassa
Rescatat un gos atrapat entre dos murs a Matadepera
  • CA

Rescatat un gos que havia quedat atrapat entre dos murs a Matadepera. Aquesta ha estat una història que havia començat de manera innocent, havia pres un to tràgic i ha acabat amb final feliç. Veïns del municipi vallesà han alertat els serveis d’emergència que un animal havia caigut per un forat i no podia sortir.

El gos, de mida gran, no havia vist el buit o potser per curiositat havia volgut veure que hi havia a sota, quan ha quedat a dins de l’espai format per dos murs de pedra. Era tant i tant estret -de la mida d’una cama humana- que no es podia ni moure. Ha quedat totalment encaixonat, sense poder anar endavant i enrere.

Bombers del parc de Matadepera s’han personat al terreny. Allà han vist la situació i s’han posat mans a l’obra. Amb molt d’esforç i paciència, finalment s’ha pogut rescatar el gos sa i estalvi. Així que tot ha quedat amb un bon ensurt, sobretot per l’animal.

L’animal atrapat ha necessitat ajuda per sortir del forat | Bombers Matadepera

Gats i gossos atrapats més sovint del que sembla

El rescat d’animals no és una cosa pas estranya en el cos de Bombers. Cada vegada més, el cos d’emergència és sol·licitat pels veïns en veure que hi ha gats o gossos que es troben en dificultats. Aquest passat mes d’agost, van actuar en l’auxili d’un gat que havia caigut des del balcó d’un cinquè pis i havia quedat atrapat sense poder retornar a casa seva.

Un parell de mesos abans, el protagonista va ser un gos que va veure l’oportunitat d’una finestra oberta i va sortir-ne, però aleshores es va adonar que allò portava al buit i va voler tornar. El problema és que el forat per on havia passat ara li semblava tant petit que no s’atrevia a passar-hi. Bombers li van haver de fer una empenteta per tornar-li cap dins.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa