MónTerrassa
Un home ferit en desbocar-se un cavall a la Romeria del Rocio de Terrassa

Un home ha resultat ferit en desbocar-se un cavall a la Romeria del Rocio de Terrassa, ahir dissabte a la tarda, durant el recorregut de les germandats entre la Masia Els Bellots fins a Can Petit. El cavall s’ha aixecat sobre les dues potes de darrera alçant les de davant, i l’home, pujat a dalt de l’animal, ha caigut a terra. Una ambulància s’ha desplaçat fins al lloc per assistir el ferit.

L’accident ha tingut lloc prop de les 16:00h de la tarda, prop de la zona de la Residència de gent gran de Terrassa Mossèn Homs i l’Escola Municipal d’Educació Especial El Pi, durant el recorregut que les germandats han caminat des de la Masia Els Bellots fins al polígon Can Petit, ubicació que enguany acull la 49a edició d’aquesta festa. 

Uns instants després de la caiguda, una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha dirigit fins al lloc indicat per assistir l’home, que ha quedat estirat a terra. Els sanitaris l’han separat de la multitud de gent i l’han atès. 

Alegria pel retorn de La Romeria del Rocio després de dos anys en blanc

La 49a Romeria del Rocío de Catalunya està organitzada per la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), i enguany, s’ha agafat amb més ganes que mai. La ciutat acull aquest esdeveniment després de dues edicions sense poder-se celebrar degut a la pandèmia. Els actes es van iniciar aquest dijous 2 de juny, i finalitzaran el pròxim dilluns dia 6, a Can Petit. Dijous a la nit va arribar la Virgen del Rocío, moment que es va donar per iniciada la celebració.

Al llarg d’ahir divendres i aquest dissabte, van arribar les germandats al recinte habitat, i a la tarda va tenir lloc la presentació de la Virgen. A les 10:00h d’aquest diumenge de Pentecosta s’ha dut a terme la missa dels Romeros. Demà dilluns a les 8 del matí, tindrà lloc la missa de l’albada i cantada de la Hermandad del Rocío de Terrassa.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Dolors a juny 05, 2022 | 23:36
  Dolors juny 05, 2022 | 23:36
  Desitjo que el home es recoperi de l'accident , pero per les properes vegades que tornin a fer el rocío , que tinguin en compte , la gent que treballan a prop ( es un servei básic a les persones ) . Mes informació dels horaris i organització. Gracias .
 2. Icona del comentari de: Susana a juny 06, 2022 | 10:53
  Susana juny 06, 2022 | 10:53
  Deixeu els cavalls fora de les festes ja i no passaran més coses,en una edició pasada un home va morir.
 3. Icona del comentari de: Mireia a juny 06, 2022 | 15:18
  Mireia juny 06, 2022 | 15:18
  Deixeu els animals tranquils, coi. La festa per vosaltres. Els animals s espanten.
 4. Icona del comentari de: Joan a juny 06, 2022 | 21:35
  Joan juny 06, 2022 | 21:35
  Espero que el genet es recuperi i que sigui l'ultima Romeria amb cavalls. Si no es aixi, no entendre res de res.

Nou comentari

Comparteix