MónTerrassa
Diversos ferits en un xoc frontal a la N-150 a Terrassa

Diverses persones van resultar ferides en un accident de trànsit a la carretera N-150 a Terrassa ahir diumenge a primera hora del matí. L’accident, que es va tractar d’un xoc frontal, va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons informen bombers a Món Terrassa, sis persones van resultar afectades, de les quals dos de caràcter menys greu i les altres de caràcter lleu.

Els fets van tenir lloc quan faltaven cinc minuts per tres quarts de set del matí d’ahir diumenge, dia 19 de març, al punt quilomètric 15 de la carretera N-150 a Terrassa. Dos vehicles van xocar frontalment. En rebre l’avís d’accident, els Bombers van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc del sinistre, així com el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

En arribar, van comprovar que, efectivament, dos vehicles havien col·lisionat i sis persones havien resultat afectades, de caràcter menys greu i lleu. Així doncs, van ser ateses pel SEM i traslladades a un centre hospitalari. Per acabar el servei, els Bombers van dur a terme les tasques per desconnectar la bateria dels vehicles i netejar la calçada.

Rescat d’un home en patir un infart al Llac Petit de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar aquest passat dissabte, dia 18 de març, per un home que havia patit un infart prop del Llac Petit de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de tres quarts d’una del migdia. Bombers es van activar ràpidament amb el Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i van assistir fins al lloc indicat per rescatar l’home.

Un cop allà, van carregar l’home en una llitera i el van extreure del lloc a través d’un gruatge fins dur-lo a la ubicació on estaven esperant els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Segons apunten, l’home estava “en estat greu” i, finalment, va haver de ser traslladat a un centre hospitalari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa