MónTerrassa
Un ferit en un accident de trànsit al carrer de Colom a Terrassa

Una persona va resultar ferida de caràcter lleu en un accident de trànsit al Polígon Industrial de Santa Margarida de Terrassa ahir dijous al matí. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, hi havia dos vehicles implicats en el sinistre. El ferit va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Els fets van tenir lloc prop de dos quarts de deu del matí d’ahir dijous, dia 16 de març, al carrer de Colom a tocar amb l’avinguda Tèxtil, prop de la zona del centre comercial Parc Vallès de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’accident i van activar ràpidament dues dotacions que es van dirigir fins al lloc indicat. Segon apunten, també es va mobilitzar la Policia Municipal de Terrassa.

Un cop al lloc, van comprovar que dos vehicles estaven implicats en l’accident i que, efectivament, una persona havia resultat ferida de caràcter lleu. Van atendre el ferit i finalment, va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa.

Ferit greu en patir un accident laboral a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar a Terrassa per un treballador que va resultar ferit greu en patir una caiguda al barri de Sant Pere de Terrassa el dimecres a la tarda. Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de cinc de la tarda al carrer de Roca i Roca, entre la carretera de Matadepera i l’avinguda de Jaume I. En un primer moment, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís que l’home havia patit una caiguda des d’una teulada, motiu pel qual es van activar fins a tres dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc.

Però, segons apunten, la caiguda va ser “des d’un metre a la planta baixa d’un pàrquing”. Tot i així, l’home presentava “possibles fractures a l’extremitat superior”. Els Bombers va dur a terme tasques d’assistència sanitària i, posteriorment, va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa