MónTerrassa
Un ferit lleu en un accident a la C-58 a Terrassa

Un conductor ha resultat ferit en un accident de trànsit a la carretera C-58 a Terrassa aquest matí. L’accident, una col·lisió entre dos vehicles, ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, la persona ha estat ferida de caràcter lleu i ha estat traslladada a l’Hospital de Terrassa.

Els fets han tingut lloc prop de les sis del matí d’avui divendres, dia 10 de març, al punt quilomètric 17 de la carretera, en sentit nord. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut un avís d’accident de trànsit i s’han dirigit fins al lloc indicat.

Un cop allà, han comprovat que dos vehicles havien col·lisionat. Han dut a terme les tasques per retirar els vehicles i han comprovat que un dels conductors ha sortit il·lès, però l’altre ha estat ferit de caràcter lleu i ha estat traslladat a l’Hospital.

Retencions a la C-58 a Terrassa a causa de l’accident

L’accident de trànsit ha causat algunes retencions. A un quart de set del matí, el Servei Català de Trànsit així ho ha informat a les xarxes socials, alertant de circulació amb congestió al punt on havia tingut lloc l’accident.

Crema un tronc a tocar de la B-40 a Terrassa

Mitja hora abans de l’accident de trànsit, els Bombers de la Generalitat de Catalunya han estat requerits en un altre punt de Terrassa per foc a tocar de la carretera B-40. L’alerta s’ha donat prop de dos quarts de sis de la matinada. Segons informen els Bombers a Món Terrassa, es tractava d’un tronc d’un arbre situat al costat d’uns camps prop de la carretera, al punt quilomètric 14, que estava cremant. Tot i així, exposen que es tractava d’una zona aïllada i han pogut dur a terme les tasques per apagar el tronc en flames ràpidament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa