MónTerrassa
S’esfondra part del sostre d’una nau industrial a Terrassa
  • CA

Una part del sostre d’una nau industrial es va esfondrar ahir al matí. Es tracta d’una nau industrial abandona al barri de Ca n’Aurell de Terrassa, que segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, ja estava pendent d’enderrocament. No consta que cap persona hagi resultat ferida.

Els fets van tenir lloc prop de les deu del matí d’ahir dilluns 18 de juliol en una nau situada al carrer del Bruc, cantonada amb el carrer de Josep Trueta. En rebre l’avís d’esfondrament, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar dos vehicles que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cap allà, les dues dotacions van revisar la situació i es van assegurar que no hi hagués cap mena de perill. També van comprovar que no hi havia ningú a dins l’edifici i que per tant, no hi va haver persones ferides.

Cau part de l’arrebossat d’un balcó a Ca n’Aurell

Els Bombers de la Generalitat també van ser requerits per fer l’arrebossat d’una façana d’un habitatge al mateix barri de Ca n’Aurell, a pocs metres de distància de la nau industrial, cap a les onze del matí.

Es tractaven d’unes peces de l’arrebossat que queien d’un balcó del carrer Alacant, prop del carrer d’Alexandre Bell. Una dotació dels Bombers de la Generalitat es va dirigir fins al lloc indicat, on van treure les peces que encara no havien acabat de caure.

Revisió d’una esquerda en un balcó al centre de Terrassa

A més a més, els Bombers també van ser requerits per una esquerda en un balcó en un pis del centre de Terrassa, exactament al carrer de Martí Alegre, al Vapor Gran. Una dotació dels Bombers de la Generalitat va anar fins al lloc indicat i va comprovar que l’esquerda no revertia cap mena de perill

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pere a juliol 19, 2022 | 19:15
    Pere juliol 19, 2022 | 19:15
    Ciutat degradada. Terrassa, qui t'ha vist i qui et veu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa