MónTerrassa
Denunciats per embrutar els carrers de Terrassa
  • CA

Dues persones van ser denunciades per embrutar els carrers de Terrassa. Aquest dimecres, 21 de setembre, pocs minuts abans de dos quarts de nou del vespre, el telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada d’un particular. El veí informava que hi havia un grup de sis persones al carrer del Bages, al barri de Can Palet, consumint drogues.

Dues unitats de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc ressenyat. Allà van poder localitzar només dues de les sis persones suposadament denunciades pel veí. S’hi van acostar i van procedir a identificar-les. En l’escorcoll, els agents van trobar en una d’elles que portava una bosseta amb una substància que semblava marihuana. La Policia Municipal va denunciar el posseïdor per tinença de substàncies estupefaents, i a tots dos per embrutar la via pública.

Accident fortuït amb patinet elèctric

D’altra banda, el 112 també va rebre una altra trucada aquest dimecres en què es van activar els serveis d’emergència. En aquesta ocasió però es tractava d’un accident. Cap a un quart de quatre de la tarda (15.19 hores), una persona va alertar que hi havia un home que havia caigut mentre anava amb el seu patinet elèctric.

Es trobava circulant correctament pel carril bici de l’avinguda de l’Abat Marcet de Terrassa, a l’alçada del carrer Bartomeu Amat, al barri de Sant Pere, quan per causes que es desconeixen va perdre el control del vehicle i va caure al mig de la via pública. Com a conseqüència, el conductor del Vehicle de Mobilitat Personal (VMP) va resultar ferit. Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir al lloc indicat, on va confeccionar l’informe tècnic d’accidents. Per la seva banda, els serveis del SEM van atendre la víctima, que finalment va ser traslladada per contusions a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa