MónTerrassa
Col·lapse i grans cues aquest matí a les autopistes per un camió en flames
  • CA

Col·lapse a les autopistes de l’entorn de Barcelona per un accident, una situació que es repeteix sovint en aquesta part del territori del Principat, una de les que pateix una major quantitat de trànsit de tot el país en les hores punta. Les vies són el principal nus de comunicació per carretera entre les dues capitals del Vallès Occidental i Barcelona.

Grans cues a la C-58 de Terrassa

El sinistre toca de retruc a la C-58, la B23 i C-59, on s’han format grans cues. Els vehicles estaven aturats i en alguns circulaven de manera molt lenta des del pont sobre la riera de Les Arenes, en direcció a la capital de Catalunya.

L’Equip Viari informa que a la C-590 romanen les importants retencions: de Badia del Vallès a Barcelona, 8’5km. Al tram de Ripollet a Sabadell un accident talla un carril i hi ha 5 km de retencions. Afectada també la pota nord i la B10 en sentit Besós.

L’AP-7 es troba tallada a Barberà del Vallès

L’AP-7 es troba tallada a Barberà del Vallès (Vallès Occidental) en sentit Tarragona per l’incendi d’un camió cisterna, segons han informat el Servei Català de Trànsit (SCT) i els Bombers de la Generalitat. Sembla que ha impactat contra la mitjana i ha començat a cremar. El cos d’emergències ha activat sis dotacions. El foc ja està apagat i el conductor n’ha sortit il·lès. La incidència provoca també 10 kilòmetres de circulació amb congestió en la mateixa via en direcció Girona, on hi ha un carril obert.

Altres mitjans de transport

El servei de trens dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funciona segons l’horari previst a totes les línies. També va tot sobrer rodes a aquesta hora del matí del 9 de juny de 2022 a les vies de Renfe, segons informa la companyia feroviària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa