MónTerrassa
Dos ciclistes morts i dos ferits en ser envestits per un cotxe que ha fugit
  • CA

Dos ciclistes han mort i dos més han resultat ferits, un d’ells en estat crític, en ser envestits per un cotxe a la C-243c a Castellbisbal, al Vallès Occidental. Els turisme ha xocat frontalment contra un grup de nou ciclistes i posteriorment ha fugit.

L’accident ha tingut lloc a l’altura de l’estació de tren de FGC de Martorell-Vila. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), l’avís del sinistre s’ha rebut dos minuts més tard de tres quarts d’onze (a les 10.47) i ha passat al punt quilomètric 0,5.

Una de les dues víctimes havia estat traslladada ferida a la Vell d’Hebron en helicòpter, on ha mort hores després del sinistre. L’altra víctima ha mort a la carretera. Amb aquestes dues víctimes, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària catalana.

Tant el ciclista ferit crític com el de poca gravetat han estat evacuats a l’Hospital de Bellvitge. Els serveis d’emergència també han atès un altre ciclista ferit lleu, que ha estat donat d’alta ‘in situ’. Els altres tres membres del grup han sortit il·lesos de la col·lisió.

La C-243c, reoberta

Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, cinc ambulàncies i un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra. Protecció Civil ha activat el Procicat i la C-243c s’ha tallat per facilitar les feines dels cossos d’Emergències. La via ja està reoberta.

Més successos

Fa poc més de dues setmanes, els serveis d’emergència van haver d’auxiliar un ciclista ferit a Les Pedritxes. L’avís d’alerta va arribar a les vuit del vespre del dimarts dia 2 d’agost. S’informava que hi havia una persona amb lesions després de patir una caiguda.

La víctima hauria estat un home que es trobava fent esport amb la seva bicicleta BTT quan hauria perdut el control del vehicle i hauria caigut a terra. Es trobava enmig d’una pista forestal. Bombers van poder localitzar-la i van realitzar una primera assistència mèdica. El ciclista es queixava d’un fort dolor a una de les extremitats.

Bombers el van ajudar a incorporar-se i van acompanyar-lo fins on es trobaven els serveis mèdics. Allà, se’l va estabilitzar i es va decidir traslladar-lo amb ambulància a un centre sanitari, ja que tot apuntava a una fractura d’un dels canells.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa