MónTerrassa
Un camió s’encasta al pont de Renfe de Cerdanyola del Vallès
  • CA

Un camió s’ha encastat contra el pont de Renfe al municipi de Cerdanyola del Vallès aquest matí, per on circula la R4 de Rodalies Renfe que passa per Terrassa, així com la R12 i la R7 de Cerdanyola-Universitat. L’incident ha obligat a tallar parcialment l’accés al municipi per l’avinguda de Catalunya fins que els Bombers de la Generalitat no ha desencaixat el vehicle del pont.

Els fets han tingut lloc pels volts de tres quarts de dues del migdia (a les 13:45h), quan el camió, que es dirigia al centre del municipi, s’ha encastat i ha quedat totalment encaixat sota el pont. Fonts veïnals han assegurat a l’ACN que s’han activat els sistemes d’alerta que avisen quan un vehicle supera l’alçada màxima permesa, que és de 3,70 metres. Així doncs, el camió no respectava el límit de gàlib permès.

Això ha obligat a tallar momentàniament el pas de sota de la via del pont en tots dos sentits, i posteriorment, la policia local ha alternat la circulació per la banda del pont que no s’ha vist afectada. Una unitat dels Bombers de la Generalitat de Catalunya s’ha desplaçat fins el lloc, on ha dut a terme les tasques necessàries per desencaixar el vehicle. L’han aconseguit treure poc abans de les tres en punt.

Rodalies Renfe serà gratis

Aquesta no és la única notícia relacionada amb Renfe avui. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que bonificarà el 100% dels bitllets multiviatge de Rodalies de Renfe. Segons el president espanyol, són mesures en resposta a l’increment de la inflació i permetran recaptar 3.500 milions d’euros l’any, perquè aquest govern “no permetrà que el patiment de molts sigui el benefici d’uns pocs”. Sánchez també ha anunciat que tots els estudiants de més de 16 anys que ja reben una beca, un milió, rebran una beca complementària de 100 euros al mes entre setembre i desembre d’aquest 2022.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa