MónTerrassa
Bolca un cotxe al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa
  • CA

Un vehicle va bolcar al passeig Vint-i-dos de Juliol de Terrassa ahir diumenge a primera hora del matí, a l’alçada del barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van treballar per desbolcar el cotxe. Segons informen a Món Terrassa, les persones que viatjaven a l’interior del vehicle van sortir il·leses.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per les set en punt d’ahir diumenge 20 de novembre al passeig Vint-i-dos de Juliol, entre el carrer de l’Aneto i el carrer de Begur, al costat de les vies de tren de la línia R4 i a molt a prop de l’estació de Terrassa Est de Rodalies Renfe. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l’avís a les 6:53h concretament. Es van activar i es van dirigir fins al lloc indicat.

Un cop allà van comprovar que el cotxe estava bolcat, però que les persones que hi viatjaven a l’interior no havien resultat ferides, no estaven atrapades i havien sortit il·leses de l’accident, sense la necessitat d’evacuar-les a cap centre hospitalari. Així doncs, els Bombers van dur a terme les tasques per desbolcar el vehicle i també van desconnectar la bateria. A part, van fer una neteja de la calçada.

Imatges de l’incendi en una furgoneta a Sant Pere Nord de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar prop d’aquella hora i el mateix dia en un incendi en una furgoneta al barri de Sant Pere Nord. Veïns de la zona van captar l’incendi en imatges i vídeos on en pot veure com el foc cremava el vehicle per complet. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a Món Terrassa, va deixar la furgoneta totalment calcinada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carles a novembre 21, 2022 | 14:29
    Carles novembre 21, 2022 | 14:29
    Seguro que iban despacito

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa