MónTerrassa
Bolca un cotxe a l’avinguda de Béjar de Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit va tenir lloc a l’avinguda de Béjar de Terrassa ahir dimarts a primera hora del matí. Un cotxe, amb tres ocupants a l’interior, va bolcar. L’accident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, no va haver-hi cap altre vehicle implicat. Els tres ocupants en van sortir il·lesos.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts de set del matí ahir dimarts 6 de desembre al matí, concretament a la cruïlla de l’avinguda de Béjar amb l’avinguda del Vallès, al nord de la ciutat. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís a les 6:41h exactament, i van dirigir-se ràpidament fins al lloc.

Quan van arribar, les tres persones que viatjaven a l’interior del vehicle ja havien sortit del cotxe pel seu propi peu. Bombers informen que es tractaven de tres nois d’entre uns 19 i 25 anys veïns del municipi de Sabadell. El tres van sortir il·lesos.

Un cop comprovat que els nois no havien resultat ferits, els Bombers van començar a dur a terme les tasques per desbolcar el cotxe i posar-lo sobre les 4 rodes. Van col·locar bé el vehicle i el van desconnectar. Posteriorment, van netejar els vidres i plàstics que havien quedat a la calçada i que podien afectar la circulació de la via.

Atropellament al carrer de Doctor Pearson a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar ahir a Terrassa per un altre accident de trànsit que va tenir lloc al carrer de Doctor Pearson. Una motocicleta va atropellar un vianant i aquest va resultar ferit greu per un cop al cap en caure. Els Bombers de la Generalitat van actuar en el servei per ajudar a immobilitzar la persona juntament amb els Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM), que el van traslladar a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa