MónTerrassa
Auxili a una usuària del bus de Terrassa que es trobava malament

Auxili a una usuària de l’autobús urbà de Terrassa que es trobava malament. El telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada aquest dimecres, dia 23 de novembre, a primera hora de la tarda. Passaven deu minuts de les dues (14.10h), quan el conductor va alertar al servei que hi havia una persona que es trobava indisposada. Era l’autobús de TMESA corresponent a la línia L8 i, en aquells moments, es trobava a l’alçada del carrer de Xúquer.

Davant l’emergència, el conductor havia decidit aturar la marxa i esperar a l’arribada dels serveis mèdics. Una dotació de la
Policia Municipal de Terrassa va ser activada i va desplaçar-se fins al lloc indicat. Un cop allà, va assistir en primera instància a la dona. Però aquesta requeria atenció mèdica, així que es va haver d’esperar fins a l’arribada de l’ambulància del SEM. Un cop estabilitzada, es va procedir traslladar-la a l’Hospital de Terrassa. No ha transcendit quin tipus d’indisposició tenia ni el seu pronòstic.

Avís d’incendi en un bloc de pisos

D’altra banda, els serveis d’emergències també van ser activats aquest dimecres però ja a la nit per un avís d’incendi. Van ser els veïns d’un bloc de pisos ubicat a la carretera de Montcada, a tocar amb el carrer d’Azcárate, qui van alertar el 112. Hi havia molt fum a l’escala. Bombers de la Generalitat, Policia Municipal de Terrassa i SEM van desplaçar-se fins al lloc.

En la primera revisió però ja es va veure que no hi havia foc i restava ja poca quantitat de fum. Tot i així es va procedir a ventilar tota l’escala i a demanar als veïns que es mantinguessin als seus habitatges, per precaució. Cap persona va haver de ser atesa per inhalació de fum i es va fer una inspecció a consciència per assegurar-se que no hi restava cap punt calent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa