MónTerrassa
Accident amb dos vehicles implicats a Can Palet de Terrassa
  • CA

Accident de trànsit amb dos vehicles implicats al barri de Can Palet de Terrassa, el passat dilluns a la nit. Els dos turismes van col·lisionar. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, cap de les persones que viatjaven al cotxes van resultar ferides.

Els fets van tenir lloc a tres quarts d’onze de la nit (a les 22:45h) del dilluns 11 de juliol, al carrer d’Albinyana amb el carrer de Concepció Arenal. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’accident de trànsit i van activar una dotació, que es va desplaçar ràpidament fins al lloc indicat.

En arribar, van comprovar que els ocupants dels vehicles -inclòs un nadó- estaven il·lesos i cap havia resultat ferit. Tot i així, un dels turismes implicats en l’accident vessava líquid i treia una gran quantitat de fum.

Així doncs, els Bombers van haver de dur a terme les tasques necessàries per netejar la calçada. La dotació de Bombers va estar treballant durant una hora aproximadament.

Crema un vehicle estacionat a Torre-sana de Terrassa

Un cotxe va cremar al barri de Torre-sana de Terrassa aquesta passada nit de dimarts. Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per tres quarts d’onze de la nit (a les 22:42h) d’ahir dimarts 12 de juliol. El cotxe es trobava estacionat al carrer d’Àlaba, just davant del CAP Terrassa Est, a tocar de l’estació de tren de Terrassa Est de Rodalies Renfe.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’incendi i van activar una dotació que es va dirigir fins a l’adreça indicada ràpidament. En arribar, van comprovar que, efectivament, el vehicle estava cremant. La dotació va dur a terme les tasques necessàries per apagar el foc, que van donar per extingit amb una actuació d’aproximadament 15 minuts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa