MónTerrassa
Un accident de trànsit entre dos vehicles talla l’avinguda del Vallès
  • CA

Un accident de trànsit amb dos vehicles implicats va tallar l’avinguda del Vallès de Terrassa ahir dijous 30 de març al matí. Els dos cotxes van col·lisionar prop de la incorporació amb la C-58, ocupant la via i causant retencions a la zona. Una de les conductores va resultar ferida degut a l’impacte entre els dos vehicles.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts d’onze del matí. El 112 va informar a la Policia Municipal de Terrassa que acabava de tenir lloc una col·lisió a l’avinguda del Vallès i que hi havia persones ferides implicades. Fins al lloc s’hi va dirigir una dotació de la policia, que va comprovar que els vehicles es trobaven ocupant la via i van tallar l’avinguda del Vallès en sentit Nord, desviant la circulació cap a la C-58 per evitar més retencions.

A més, van comprovar que una de les conductores implicades havia resultat ferida, motiu pel qual van requerir l’assistència d’una ambulància per traslladar-la a l’Hospital de Terrassa. Fins al lloc també s’hi va desplaçar una grua per tal de retirar els vehicles de la via, i un cop realitzada aquesta tasca, es va poder restablir la circulació amb normalitat.

Més successos

Un motorista va resultar ferit greu en una col·lisió contra un turisme ahir dijous a la tarda. Quan faltaven pocs minuts per dos quarts de set de la tarda, el 112 va informar a la Policia Municippal de Terrassa d’un accident entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Rubí, a l’alçada de l’encreuament del carrer Navas de Tolosa. En rebre l’avís, una dotació es va dirigir fins al lloc indicat i va comprovar que el motorista havia resultat ferit greu, motiu pel qual es va requerir l’assistència dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM). Finalment, l’home va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Parc Taulí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa