MónTerrassa
Un accident entre dos cotxes deixa un home ferit a Terrassa
  • CA

El conductor d’un turisme va resultar ferit després de patir un accident de trànsit entre dos cotxes ahir per la tarda a Terrassa. Els dos cotxes van col·lisionar i el conductor que va resultar ferit va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Els fets van succeir ahir a la tarda, exactament a les 17:54h, quan el 112 va informar de l’accident de trànsit a la Policia Municipal de Terrassa. L’accident havia tingut lloc al carrer de Mossèn Josep Pons, amb el carrer de Maria Verger, a Les Fonts. En rebre l’avís del xoc, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat, i van veure que els dos vehicles havia col·lisionat, comprovant que el conductor d’un d’ells havia resultat ferit lleu.

Així doncs, la Policia Municipal de Terrassa va activar el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), que es va dirigir fins al lloc de l’accident i va traslladar el conductor ferit a l’Hospital de Terrassa. Tot seguit, els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident.

Més successos

Circula amb la ITV caducada i un adhesiu no corresponent al vehicle

Un home circulava aquesta matinada pels carrers de la ciutat de Terrassa amb la ITV caducada i amb un adhesiu que no corresponia al vehicle que estava conduint, i ha estat denunciat per aquests fets quan la Policia Municipal de Terrassa l’ha enxampat.

Una dotació de la Policia Municipal de Terrassa ha aturat el conductor del vehicle aquesta nit, exactament a les 00:30h, quan circulava pel carrer Galileu de Terrassa, a l’alçada del carrer d’Ireneu.

En aturar-lo, els agents han comprovat la documentació del vehicle i han observat que, malgrat dur l’adhesiu conforme que havia passat la ITV, aquesta constava com a caducada a la documentació. D’aquesta manera, la patrulla de la Policia Municipal de Terrassa ha confeccionat la denúncia pertinent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa