MónTerrassa
6 anys de presó per dur obligar dones a prostituir-se
  • CA
Els acusats d’obligar a dones a prostituir-se, durant el judici a l’Audiència de Lleida, amb els seus advocats al fons | ACN

!--akiadsense-->

L’Audiència de Lleida ha condemnat a sis anys de presó l’acusat d’obligar dones procedents de Veneçuela a prostituir-se en els dos bars que regentava a Lleida. El cas està relacionat amb Terrassa. Una de les dones va ser localitzada a la capital egarenca.

La sala el considera culpable d’un delicte de tràfic d’éssers humans en concurs amb un delicte de prostitució coactiva i el condemna també a pagar una indemnització de 3.000 euros a una de les dones, que va declarar al judici com a testimoni protegida. L’Audiència de Lleida, en canvi, ha imposat una pena menor a l’altra acusada i la condemna a sis mesos de presó per un delicte d’immigració il·legal. Considera que l’acusada només acompanyava les dones fins a Lleida, on acabava la seva relació amb les víctimes, mentre que l’acusat era qui contactava amb les dones, les enganyava prometent-los feina com a cambreres perquè vinguessin a Lleida, organitzava i pagava els viatges i un cop a Lleida les allotjava i les obligava a prostituir-se perquè li poguessin pagar un suposat deute.

El judici va tenir lloc a l’Audiència de Lleida el 28 de juny i els acusats van negar les acusacions. Els encausats, un home propietari de dos bars de copes a la ciutat de Lleida i una dona d’origen veneçolà que va ser parella sentimental de d’aquest, es van acusar mútuament d’encarregar-se del trasllat de les dones de Veneçuela fins a Lleida. Ell va declarar que les ajudava a viatjar fins a Lleida perquè eren conegudes de l’altra acusada i llavors parella seva, com a favor, i que volien venir a Espanya per fer compravenda de roba. Ella va dir que l’acusat li demanava que les acompanyés o les anés a buscar perquè volia que treballessin de cambreres als seus locals. Tots dos han negat que un cop a Lleida les obliguessin a prostituir-se ni que tinguessin constància que es dediquessin a la prostitució.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marc a juliol 19, 2017 | 12:24
    Marc juliol 19, 2017 | 12:24
    6 anys em sembla molt poc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa