MónTerrassa
Xerrades i Marxa popular per la VII Jornada Saludable del CS Terrassa
  • CA

El Servei d’Oncologia Mèdica del Consorci Sanitari de Terrassa i la Unitat de Medicina de l’Esport del CAR de Sant Cugat organitzen la VII Jornada Saludable, sota el títol: Activitat física, dieta i càncer els dies 28 i 29 de setembre a Terrassa.

L’Auditori de Terrassa, acollirà diferents conferències obertes a tota la ciutadania amb l’objectiu d’aprofundir sobre els aspectes generals i l’actualització de la relació entre la dieta, l’activitat física i el càncer. L’oncòleg Jordi Alfaro parlarà sobre l’esport i l’activitat física com a eines per a la prevenció del càncer i la nutricionista Anna Gispert, tractarà sobre dieta i càncer. La Jornada clourà amb una taula rodona amb esportistes d’alt nivell, entrenadors i professionals de la salut moderada pel director de Recerca i Coneixement de l’ICO, Josep Ramon Germà.

Així mateix, des del CST s’ha organitzat pel dissabte 29 de setembre la Marxa Popular “Prevenim el càncer amb dieta i activitat física!” per l’entorn de Torrebonica amb més de 400 inscrits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa