MónTerrassa
Xemeneies de Terrassa s’il·luminaran per donar la benvinguda al Nadal
La xemeneia Bòbila Almirall de Terrassa | Joan Manel Oller

!--akiadsense-->

El passat 3 de novembre van començar els treballs d’instal·lació de l’enllumenat i ornamentació de Nadal a diferents punts de la ciutat. Enguany, Terrassa comptarà amb un total de 403 punts de llum, 86 més que l’any passat. Com a principal novetat, aquest any, algunes de les xemeneies més representatives de la ciutat també lluiran un enllumenat especial durant les dates nadalenques. Es tracta de les xemeneies de la plaça Nova, plaça Didó i plaça de l’Anònima.

La instal·lació i encesa de les llums i la ornamentació de Nadal a Terrassa s’emmarca dins el programa de dinamització comercial i de les diferents activitats culturals i lúdiques impulsades per l’Ajuntament al voltant de les festes nadalenques. Un any més, el servei de comerç de l’Ajuntament de Terrassa ha acordat amb els eixos i associacions de comerciants la selecció dels elements lumínics, adaptant-se a un pressupost d’adjudicació que enguany ha estat de 77.100 € d’aportació íntegrament municipal (l’any passat van ser 66.247 €). Tots els elements lumínics són de baix consum, amb tecnologia LED per afavorir una major eficiència energètica.

Les zones de la ciutat on s’han instal·lat aquests punts de llum són:

– Centre històric (Cremat, Gavatxons, Raval de Montserrat, Unió, Rutlla, Vall, St. Pere, pl. Saragossa, Cardaire, Nou de Sant Pere, Major, Font Vella, pl. Didó, Portal Sant Roc, pl. Vella, Església, Jaume Cantarer, pl. Nova, Joan Coromines, Rasa, Iscle Soler, Portal Nou, Camí Fondo i Salvador Espriu, 135.

– Rambla d’Ègara, 111

– Vapor Gran, 12

– Sant Pere, 17

– Sant Pere Nord, 21

– Ca n’Aurell, 26

– Ca n’Anglada, 15

– Av. Jacquard / Colom, 14

– La Maurina, 9

– Roc Blanc, 7

– Av. Josep Tarradellas, 7

– Av. Béjar, 8

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa