MónTerrassa
Xavier Roca, reelegit director de la UPC-ESEIAAT
Xavier Roca
Xavier Roca | UPC

!--akiadsense-->

La comunitat universitària de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC) ha elegit Xavier Roca per dirigir l’Escola durant quatre anys més. Els electors han votat online entre el 10 i el 15 de desembre. Xavier Roca, ha estat l’únic candidat.

Un 85% dels vots emesos per la comunitat universitària de la UPC-ESEIAAT revaliden el mandat de Xavier Roca i el seu equip per dirigir l’escola d’enginyeria més important de Catalunya i una de les més importants de l’Estat, per les seves dimensions i oferta formativa. El col·lectiu del professorat ha atorgat una amplíssima confiança a l’únic candidat, amb un percentatge que arriba al 95% dels vots emesos. Pel que fa al personal d’administració i serveis, el percentatge de vots a favor de la candidatura de Roca ha estat del 89% i de l’estudiantat del 68%.

Xavier Roca es mostra molt satisfet pels resultats obtinguts perquè “donada les circumstàncies que ens ha tocat gestionar a tot el meu equip, durant aquest últim any crec que hem pogut garantir l’activitat acadèmica i d’R+D amb nota gràcies a la implicació, els sentit de la responsabilitat i l’empatia de tota la comunitat universitària. Esperem que la situació millori l’any que ve per poder invertir tots els recursos i els esforços en continuar posicionant l’ESEIAAT com a centre de referència nacional, estatal i europeu en la formació de professionals de l’enginyeria i d’innovació tecnològica” afirma el director.

Fa quatre anys, Xavier Roca va ser el primer director electe de l’ESEIAAT, escola resultant de la fusió de l’Escola d’Enginyeria de Terrassa (EET) i de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). Ara revalida el seu mandat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa