Xavi Dalmases i Javi Martínez, subcampions de Catalunya

La parella del Club Natació Terrassa formada per Xavi Dalmases i Javi Martínez va proclamar-se subcampiona de Catalunya de Frontennis per Parelles Divisió d’Honor després de caure en la final contra els germans Gargallo, del Club Sant Fost, per 2 a 0 (15-10 i 15-13), que van fer valer la condició d’amfitrions.

Es tracta del quart subcampionat que acumula Dalmases en aquesta categoria, de la qual també n’ha estat campió en una ocasió. El club va classificar un total de cinc parelles en les quatre finals que va acollir la ciutat del Vallès Oriental. En Primera Categoria, la final va ser íntegrament egarenca. Dani Freijo i Rafa Cumplido van derrotar els seus companys Vicenç Sallarès i Carlos Domínguez per 2 a 1 després d’un matx molt equilibrat. Així mateix, cal destacar que, en aquesta categoria, el club va copar el podi, atès que Ferran Cantariño i Àlex Navarro van vèncer Quim i Rubén, del Club Sant Fost, per 2 a 0, en el partit pel tercer i quart lloc.

En Segona Categoria, la final també va enfrontar dues parelles del club. Albert Igual i Iñaki Vallejo van desfer-se dels seus companys Joan Grau i Adrià Solano per un ajustat 2 a 1. La final de Tercera Categoria va ser l’única sense presència local. El Nàstic de Tarragona va adjudicar-se el títol en superar el Club Bac de Roda per 2 a 0.