MónTerrassa
Vuit sessions formatives per a les entitats de Terrassa
  • CA

El Servei de Qualitat Democràtica de l’Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa la nova oferta formativa dirigida a associacions i entitats de la ciutat per als mesos de març a maig de 2020. En total s’ofereixen vuit cursos gratuïts de 4 hores de durada cadascun. Els cursos s’impartiran a partir del 3 de març al Casal Cívic Vapor Gran. L’oferta inclou cursos sobre temàtiques de l’àmbit de la gestió de les entitats, les obligacions legals i documentals de les associacions o la Llei de Protecció de dades, així com de l’àmbit de la comunicació, la dinamització o el voluntariat, entre altres.

L’Ajuntament ha escollit aquests temes per donar resposta a les necessitats formatives de les entitats, expressades a les valoracions de les formacions anteriors i en diferents enquestes i consultes. El professorat dels cursos està format per persones amb experiència en la temàtica que abordaran i que són membres d’entitats del Tercer Sector Social. D’altra banda, el 50% de l’oferta formativa que s’ofereix aquest primer semestre està reconeguda pel Pla de Formació de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, impulsat pel Govern de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació d’escoles i entitats de formació d’experiència reconeguda. La formació es fa amb col·laboració de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat.

Amb aquest paquet de cursos, l’Ajuntament de Terrassa vol reforçar i enfortir el paper del teixit associatiu i del voluntariat de la ciutat, oferint recursos i eines per a la seva millora contínua i per què les entitats puguin funcionar de manera autònoma i estable, en compliment del Programa de Govern 2019-2023. El document recull específicament el compromís de donar suport i reconeixement al teixit associatiu i posar a l’abast eines per potenciar la seva gestió, projecció i retorn social a la ciutat, i desenvolupar una política de foment del voluntariat. Trobareu el programa complet i els formularis d’inscripció a www.terrassa.cat/cursos- entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa