MónTerrassa
Vuit propostes familiars per conèixer els entorns de Bonvilar
  • CA

La programació del Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) recupera el seu format habitual i recull les activitats gratuïtes, que se celebraran des d’aquest mes de juny i fins al novembre. Enguany es presenten un total de vuit propostes lúdiques, pensades per a un públic infantil i familiar amb la intenció de donar a conèixer els entorns de Bonvilar, de gran valor ecològic i social, com també l’Anella Verda. Entre les novetats, destaquen una plantada d’arbres, oberta a la ciutadania; un itinerari per la natura apte per a les persones amb mobilitat reduïda i, finalment, un geocaching en horari de tarda-vespre per celebrar Halloween.

Les activitats comencen aquest mes de juny, precisament, amb un geocaching perquè nens i joves puguin fer una descoberta de l’entorn amb enginy (dia 20). Continua el 4 de juliol, amb un itinerari guiat pels torrents de Ca n’Ustrell i la riereta, i el dia 11, amb un taller per fer creacions a través del material recollit a la natura. Ja el setembre, la programació continuarà amb un nou taller per estampar una bossa de roba (dia 19) i una ruta guiada pel torrent de les Botelles (dia 26). A l’octubre, es farà una plantada d’arbres (dia 10), un recorregut pel camí vell de Sant Quirze a Matadepera (dia 17) i el geocahing per a la nit de Halloween (dies 31 i 6 de novembre).

Amb inscripció prèvia

Per participar en totes aquestes activitats cal fer inscripció prèvia al telèfon 93 785 54 61, ja que les places són limitades. L’organització garantirà el compliment de les mesures Covid (mascareta, distància i neteja de mans). La majoria de les activitats es realitzen o tenen com a punt de partida el CIAB, que ofereix els seus visitants els serveis d’informació, una àrea de lleure amb taules de fusta, contenidors per classificar les deixalles, una sala polivalent i una zona d’aparcament. L’accés a aquesta àrea es pot fer, també fàcilment, amb autobús (L1 de TMESA, que arriba fins a la residència Mossèn Homs), en bicicleta o a peu. Els seus entorns tenen un elevat valor paisatgístic i són ideals per passejar i gaudir de la natura. El CIAB està obert els caps de setmana i festius, de 9 a 17 h.

El programa només s’ofereix en format digital i es pot descarregar, i també consultar, a la web del servei de Medi Ambient, i a la web de l’Anella Verda. La difusió es farà per l’agenda digital de l’Ajuntament i per les xarxes socials de medi ambient: Instagram: (@terrassamediambient), Twitter: (@trsreciclabe) i Facebook: (@Terrassareciclable).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa