MónTerrassa
Vox acusa Ballart de protegir un ‘Exèrcit Islàmic’
  • CA

La portaveu de Vox a Tarrasa (sic), Alicia Tomás, denuncia “amenaces” de mort provinents d’una “colla de delinqüents musulmans que s’han apropiat dels nostres barris, de la nostra ciutat i de la nostra llibertat“. Tomás, a més, ha difós un video a Twitter on, suposadament, mostra alguns dels missatges amenaçadors que li han arribat, amb frases -que ella mateixa llegeix davant la càmera- com “pagaràs un preu car per insultar l’Islam“, “porca filla de puta, pagaràs per ficar-te amb Al·là, com t’atrapi et mataré” o “em cago en els teus morts trepitjats, tant de bo et moris“. Com a resposta directa a les amenaces, la responsable local de Vox assegura que “no farem ni una passa enrera en defensa de les nostres idees“.

Però Alicia Tomás va més enllà i acusa directament Jordi Ballart i el conjunt de l’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa de connivència amb l’islamisme violent. Tomás afirma que les amenaces contra ella provenen de “l’exèrcit islàmic que protegeix el govern del senyor Ballart a cop de paguetes i silenci“. La portaveu també acusa el moviment feminista de col·laborar amb aquest tipus de grups islamistes: “Tampoc no ens sorprèn el silenci d’aquest feminisme de subvenció que només se’n recorda de defensar aquelles dones que obeeixen la propaganda de l’esquerra“.

Segons la descripció d’Alicia Tomás, Terrassa és un feu musulmà dominat per l’islamisme violent, que té el suport actiu de l’Ajuntament i, en general, de tota l’esquerra política i social. En aquest sentit, Tomás emmarca la piulada amb el hastag #FueraDelincuentesDeTerrassa, referenciat a l’agrupació local de Vox.

Alicia Tomás ha encapçalat l’últim acte públic de Vox Terrassa, aquest 12 d’octubre, que es va afegir a les diverses celebracions del dia de la Hispanitat a Barcelona. Anteriorment, el passat mes de febrer, Tomás va adquirir notorietat pública quan va liderar una parada propagandística de Vox a la plaça Vella, un fet que va obligar els Mossos d’Esquadra a muntar un cordó policial que els protegís de la presència, nombrosa, de grups antifeixistes que van organitzar una contramanifestació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pep a octubre 16, 2021 | 16:38
    Pep octubre 16, 2021 | 16:38
    Quina xusma la de Vox.
  2. Icona del comentari de: fat boy a octubre 16, 2021 | 18:12
    fat boy octubre 16, 2021 | 18:12
    Si, l'Exercit Islamic del Nen Jesus de Praga.
  3. Icona del comentari de: Tela a octubre 16, 2021 | 19:32
    Tela octubre 16, 2021 | 19:32
    Això de protegir terroristes només ho fa el estado corcat.
  4. Icona del comentari de: Isabel a octubre 17, 2021 | 16:36
    Isabel octubre 17, 2021 | 16:36
    "Vox acusa..." I és clar: No sap fer res més que acusar. És el seu "modus vivendi i modus de guanyandi votants". I hi va a petar qui hi va a petar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa