MónTerrassa
Voluntaris de Caixabank reparteixen roses a dues residències de Terrassa
  • CA

El Programa de Voluntariat CaixaBank té com un dels seus eixos transversals l’atenció a col·lectius de la tercera edat o amb diversitat funcional per tal de millorar la seva qualitat de vida. Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l’Associació de Voluntaris CaixaBank a Barcelona entrega de 1.800 roses elaborades pels usuaris de TEB Vallès (Castellar del Vallès) i Fundació Finestrelles (Esplugues de Llobregat) celebrant la diada de Sant Jordi amb gent gran i amb persones amb discapacitat. Els voluntaris han lliurat roses als usuaris d’una trentena residències de la demarcació barcelonina. A Terrassa, les dues residències escollides han estat Mossèn Homs i Sant Josep Oriol i en total s’hi han repartit prop de 120 roses.

Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha afirmat sentir-se “orgullosa del compromís, l’esperit de solidaritat i l’extraordinari suport del voluntariat CaixaBank a col·lectius com els de la gent gran o amb discapacitat”. A més, ha destacat la gran tasca que fan les fundacions TEB Vallès i Fundació Finestrelles per a la inclusió de persones amb algun grau de discapacitat.

Durant la diada de Sant Jordi d ́enguany, el Programa de Voluntariat CaixaBank a Catalunya ha fet entrega de més de 2.600 roses solidàries a persones en situació vulnerable, com a part de la seva funció social en favor de col·lectius en risc d’exclusió

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa