MónTerrassa
Voluntaris de CaixaBank lliuren roses a usuaris de residències de Terrassa

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l’Associació de Voluntaris de CaixaBank a Barcelona, de la mà de 470 voluntaris, ha lliurat més de 10.000 roses solidàries elaborades pels usuaris de 10 entitats socials i centres ocupacionals de la província de Barcelona, a 132 residències de gent gran i persones amb discapacitat intel·lectual.

Els voluntaris han lliurat roses a persones en situació vulnerable, de 132 residències ubicades a Barcelona ciutat i a d’altres poblacions de la província com ara: Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès, Vilafranca del Penedès, Sabadell, Granollers o Igualada.

En el cas de Terrassa, les 3 residències receptores de la zona han estat la residència Egara Llar I-II, la residència San José Terrassa i la residència Geriàtrica de Catalunya. Totes elles han rebut les roses de mans de 12 voluntaris de l’associació de voluntaris de CaixaBank, que han estat elaborades pels usuaris de TEB Vallès de Castellar del Vallès.

Maria Alsina, directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ha destacat que “els voluntaris de CaixaBank formem una gran marea blava imparable de solidaritat i de compromís per aportar el nostre granet de sorra, per intentar millorar la nostra societat, i així contribuir a donar resposta als reptes que aquesta demana”. Així mateix, Alsina ha volgut emfatitzar que “totes les roses que avui entreguem estan carregades de sentit. Són diferents, úniques i especials doncs són fetes a mà, una per una pels usuaris de tallers ocupacionals d’arreu de Barcelona”.

Prop de 14 mil voluntaris de CaixaBank

Amb una trajectòria de més d’16 anys, la associació està formada per empleats i exempleats del Grup CaixaBank i de la Fundació “la Caixa”, així com amics, familiars, clients de CaixaBank i totes aquelles persones que vulguin participar en activitats solidàries. En l’últim any, gràcies a la labor conjunta amb 1.991 entitats socials, prop de 14.000 voluntaris han ajudat més de 482.000 persones vulnerables a tot Espanya, mitjançant activitats relacionades amb l’educació, la digitalització, l’acompanyament a persones vulnerables i el medi ambient, entre d’altres.

Foto entrega roses solidaries voluntari CaixaBank | Caixabank

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa