MónTerrassa
Visita gratis una mostra única de realitat virtual immersiva extrema
  • CA

Mina, Aigües de Terrassa ha arribat a un acord amb Aigües de Barcelona perfacilitar que els clients/es de Mina puguin gaudir de l’exposició “The Zone ofbHope (TZOH)”, una mostra que, mitjançant la tecnologia de realitat virtual immersiva extrema (única a Europa), permet viure en primera persona els efectes del canvi climàtic. L’exposició, ubicada al Reial Cercle Artístic de Barcelona, està pensada perquè qui la visiti experimenti, de manera hiperrealista, com seria viure en un futur en el que l’excés de CO 2 a l’atmosfera ho ha canviat tot. L’objectiu d’aquest projecte innovador és conscienciar, sensibilitzar i impulsar el compromís ciutadà sobre l’impacte del nostre estil de vida en el medi ambient.

També pretén transmetre un missatge d’esperança, ja que els experts afirmen que encara som a temps de reaccionar per frenar els efectes del canvi climàtic. El canvi climàtic és un dels desafiaments més grans del món actual. Es calcula que la superfície mundial classificada com a àrida s’ha doblat des dels anys setanta. Les projeccions indiquen que, entre altres fenòmens, els augments de temperatura i els fenòmens extrems, com per exemple les inundacions i les sequeres, afectarien tant la disponibilitat com la qualitat de l’aigua.

L’exposició “The Zone of Hope” es podrà visitar fins el 20 de gener del 2019. Es poden reservar les entrades a través del web www.thezoneofhope.com. Gràcies a l’acord amb AGBAR, els clients/es de Mina i per extensió d’Aigües de Matadepera, podran obtenir quatre entrades gratuïtes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa