MónTerrassa
Una vintena d’entitats animalistes de Terrassa fan costat a Noel Duque
  • CA

Una vintena d’entitats animalistes han realitzat un manifest per donar suport públicament al 4rt Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa, Noel Duque Alarcón, per la seva “implicació i dedicació diària en la lluita a favor del benestar animal”.

“Noel és la veu que ens representa a l’Ajuntament i, des d’un primer moment, sempre ens ha estès la mà per ajudar-nos en la nostra lluita diària i s’ha preocupat de tenir en compte les nostres opinions abans de prendre cap decisió a la Regidoria de Benestar Animal“, manifesten els signants del comunicat. Consideren que és “un model a seguir per tota la feina realitzada vers el benestar animal en aquest temps i tant de bo haguéssim tingut un regidor com ell amb anterioritat als comicis del 2019. De ser així, segurament Terrassa seria a dia d’avui pionera en polítiques de benestar animal”.

Mitjançant aquest manifest, volen posar en coneixement de tots els partits polítics i la ciutadania de Terrassa que les entitats i particulars animalistes que el signen rebutgen “totalment la petició de dimissió presentada per l’oposició, ja que el Noel és l’únic regidor de la ciutat que ens ha donat visibilitat i veu a Terrassa, vetllant en tot moment, pels benestar dels animals a la ciutat“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa