MónTerrassa
Vídeos personalitzats dels Reis d’Orient per als més menuts de Terrassa
  • CA

Aquest any, una de les novetats motivades arran de la pandèmia de Covid és la posada en marxa de “Ganes de Reis”. Es tracta d’un aplicatiu web impulsat per l’Ajuntament amb dues empreses de la ciutat (Codegram i El Cocu) que proposa apropar la màgia dels Reis d’Orient als més menuts sense moure’s de casa. A través d’un formulari en línia, els pares o tutors legals podran demanar un vídeo personalitzat als Reis. En aquest missatge s’inclourà el nom de l’infant, l’escola, barri o altres característiques personals. Les famílies rebran un correu electrònic amb un enllaç únic al vídeo muntat i editat per a l’ocasió.

Es podran enviar les peticions fins al dia 25 de desembre a les 12 de la nit. L’adreça del formulari per inscriure’s es pot trobar a: https://ganesdereis.terrassa.cat/

Des del govern afirmen que les estimacions fetes indiquen que es podrien arribar a realitzar més de 10 mil vídeos personalitzats. “Confiem que es pugui fer arribar aquesta eina al màxim de famílies de la ciutat”, ha manifestat l’alcalde Jordi Ballart.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa