MónTerrassa
VÍDEO Versió col·lectiva d'”Escriurem” per ajudar a trobar la vacuna contra el coronavirus
  • CA

Miki Núñez ha sumat a un projecte solidari cantants de lka talla de Sara Roy, Judit Neddermann, Blaumut, Cesc Freixas, Natalia Lacunza, Bely Basarte, Els Amics de les Arts, Doctor Prats , Alba Reche, Maren, Buhos, Lildami, The Sey Sisters, Suu, Adrià Salas ( La Pegatina.

El terrassenc ha estat l’artífex d’una versió col·lectiva de la cançó ‘Escriurem’. El projecte està dins de les accions de la campanya #Joemcorono que coordina la Fundació Lluita contra la Sida, dirigida pel doctor Bonaventura Clotet. El seu equip està desenvolupant una vacuna pionera a nivell mundial contra el coronavirus i a l’estudi clínic per la prevenció i tractament del mateix, amb el doctor Oriol Mitjà al capdavant.

Tots els beneficis que es derivin de la distribució digital de la cançó aniran directament a la Fundació. El projecte ha estat coordinat de forma desinteressada pel propi Miki Núñez, Carlos Manzanares com a productor, Música Global i Universal Music Spain, i la mateixa Fundació.

La portada ha estat dissenyada per Sergi Segura. La imparable expansió del brot de coronavirus SARS-CoV-2, causant de la COVID19, fa necessària una resposta ràpida per part de la comunitat científica i de la societat. És per això que les campanyes de recaptació de fons per la recerca són urgents i necessàries. Poder disposar de més recursos és crucial ja que permet realitzar estudis en paral·lel i avançar ràpidament en aquesta lluita a contrarellotge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa