MónTerrassa
VÍDEO Rapada solidària a Terrassa contra el càncer infantil
  • CA

La solidaritat de la ciutadania de Terrassa ha omplert una vegada més el raval de Montserrat d’esperança en una nova edició del “Posa’t al seu cap”. Un esdeveniment solidari organitzat per “Policías por y para los valientes” que ja s’ha consolidat.

La tradicional rapada solidaria “Posa’t al seu cap” va tornar el dilluns 27 de setembre al Raval de Montserrat per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta nova edició portava per lema ‘Som herois i heroïnes’.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada per la Policia Municipal de Terrassa, és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o la radioteràpia.

Durant tota la tarda s’han acostat al raval moltes persones que volien fer el seu donatiu voluntari a partir dels 5 euros. Una de les novetats d’aquesta edició és que també s’han fet recollits i trenes per tothom qui no s’atrevia amb la rapada total de cap.

Leuco’s by Ingrid

La campanya d’enguany està orientada a donar suport i visibilitat a ‘Leuco’s by Ingrid’, un projecte que neix de mans de la Íngrid, pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu a qui van diagnosticar leucèmia el juliol de 2018, i que va voler donar cara i ulls
als leucòcits, els glòbuls blancs tan significatius en aquesta malaltia, transformant-los en petites criatures de colors que porten per nom ‘Leuco’s’.

Calendari solidari

Addicionalment, paral·lelament a “Posa’t al seu cap”, la Policia Municipal de Terrassa també ha presentat un calendari solidari per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El calendari, que aquest any es pot trobar en format de taula com per paret, i es pot adquirir a la Prefectura de Policia (Edifici Glòries) o en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa