MónTerrassa
Vídeo molt emotiu d’una gossa abandonada a Terrassa
  • CA

El nou propietari d’una gossa deixada a la seva sort en mig d’un bosc de Terrassa ha realitzat un emotiu vídeo amb motiu del seu “primer any en llibertat”. El mes de maig de 2019, Món Terrassa es feia ressò de l’arribada al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD) de la Neula. Es tractava d’una gossa que havia estat abandonada al barri de Les Carbonelles de Terrassa, i que s’havia trobat lligada en un arbre.

El cas era especialment greu ja que la gossa estava embarassada. Des de la protectora se’n van fer càrrec, i després de veure que el propietari no apareixia, van decidir quedar-se l’animal i intentar que tant ella com els seus cadells trobessin una nova llar. Poc a poc els cadells van anar trobant famílies però la mare “va quedar invisible” i ningú li feia cas.

Un tumor inoperable i un voluntari amb un gran cor

Va passar un any, dos anys… i la Neula continuava al CAAD. A més, els voluntaris de la protectora van rebre la mala notícia que després d’una revisió mèdica se li havia detectat un tumor inoperable. Semblava que totes les portes es tancaven i que encara seria més difícil trobar-li una nova llar.

Però de cop, va aparèixer “un àngel”, un voluntari anomenat Javi, que va decidir que la Neula es mereixia un final digne. I per això va realitzar tots els tràmits i va adoptar-la.

Ara, en Javi i la Neula han celebrat el primer any junts, i el terrassenc ha volgut dedicar-li un emotiu vídeo en què explica de manera tendra i clara què ha significat l’arribada de la gosseta a la seva vida. Des del CAAD se n’han fet ressò a través de les xarxes socials:

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jose a juliol 14, 2022 | 19:19
    Jose juliol 14, 2022 | 19:19
    Abandonar un perro debería de estar penado con cadena perpetua, 10 puntos Javi....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa