MónTerrassa
VÍDEO Inauguració del Congrés Internacional d’Aigua i Sostenibilitat
  • CA

Avui i demà l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és la seu del primer Congrés Internacional d’Aigua i Sostenibilitat, en què participen prop de 50 experts internacionals. Les ponències del congrés se centren en la tecnologia i l’accés a l’aigua, i cobreixen quatre línies de recerca relacionades amb aquest camp: aigües i ciència, cooperació i sostenibilitat, aigua i educació, i models de gestió de l’aigua (transició de models privats de gestió de recursos hídrics a models públics).

Prop de 70 contribucions científiques –moltes de les quals es publicaran a les revistes Intangible Capital, International Journal of Water Resources Development, Journal of Technology and Science Education– i l’assistència de més de 50 experts internacionals en la gestió sostenible de l’aigua és la carta de presentació del primer Congrés Internacional de l’Aigua i Sostenibilitat. El Congrés està organitzat per investigadors dels grups de recerca en Enginyeria del Medi Ambient i en Enginyeria de Projectes: Disseny, Sostenibilitat i Comunicació, i de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.

La inauguració del Congrés ha comptat amb Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Alfredo Vega, primer tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert de l’Ajuntament de Terrassa, i Antoni Ras, vicerector de Política Universitària de la UPC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa