MónTerrassa
VÍDEO | Caos a la piscina de Vallparadís per la vaga de socorristes

Aquest dissabte al matí s’han viscut moments de caos a la piscina municipal del Parc de Vallparadís a causa d’una vaga imprevista d’una part del personal. Usuaris de l’equipament han vist com les portes romanien tancades malgrat que ja era l’hora indicada d’obertura. Això ha provocat llarguíssimes cues de les famílies que volien gaudir des de primera hora del matí de l’espai de lleure.

El motiu, segons ha pogut saber Món Terrassa, ha estat una vaga dels socorristes. Ha estat doncs un acte de protesta que ha durat una mica més de mitja hora, i fins gairebé les onze del matí no s’han obert les portes. Els treballadors han volgut d’aquesta manera visibilitzar el seu malestar per les seves condicions laborals, especialment, pel que consideren uns “sous baixos”.

Entrada gratuïta per compensar

Les desenes de famílies han esperat pacientment l’obertura de la piscina, un cop han conegut les causes del retard i l’hora que estava previst que les instal·lacions obrissin al públic. Des de l’Ajuntament, s’ha decidit compensar aquest maldecap als usuaris que estaven a la porta regalant una entrada gratuïta a tothom. També d’aquells que ja havien comprat l’entrada de forma anticipada, als quals s’ha optat per retornar-los els diners.

Per sort, gràcies a les pèrgoles que hi ha a l’entrada de la piscina, els usuaris han pogut buscar una ombra i protegir-se del sol de justícia que ja es patia a aquestes hores. Diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa han fet acte de presència després de les queixes rebudes. Després de la mediació i un cop finalitzada la protesta, el servei s’ha ofert amb normalitat i sense cap més incidència.

Recordem que aquest any, tot i que la situació sanitària de la Covid ha millorat, s’ha decidit mantenir igualment els dos torns de bany. Per això el matí s’obre a les 10.30 hores i finalitza a les 14.10 hores. El torn de tarda va de les 15.30 a les 19.10 hores. Entremig s’aprofita per realitzar tasques de neteja i desinfecció.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Anonimo a juliol 09, 2022 | 13:23
  Anonimo juliol 09, 2022 | 13:23
  Estos del ayuntamiento son unos 🐀pagar sueldos dignos alos socorristas,seguro que si hay dinero para otras cosas tela,tela
  • Icona del comentari de: Anónimo a juliol 11, 2022 | 10:26
   Anónimo juliol 11, 2022 | 10:26
   Esta muy bien que uno pelee por mejores condiciones pero. Una hay que hacerlo por los cauces legales Después hace 2 semanas que trabajan le dijeron unas condiciones y aceptaron y los cabecillas . Son unos niñatos k solo trabajaron el año pasado y sabían las condiciones . Pero también hay que trabajar y dejarse de llevar el móvil a la torre de vigilancia .eso es falta grave en el socorrismo .o poner música en tu móvil en la torre de vigilancia .también hacer videollamadas o si no tienes el móvil decir que te produce ansiedad. Si no escuchas música ..creo que primero trabajar ..cumplir con vuestro trabajo y después reclamar Pero vamos mal .. Y la gente lo puede colaborar socorristas que no están atentos. El servicio de limpieza pésimo .cómo todo el mantenimiento ya ni contarlo da pena creo que antes de pedir sueldos estar preparados para trabajar y no ser vagos
   • Icona del comentari de: Mario a juliol 12, 2022 | 23:41
    Mario juliol 12, 2022 | 23:41
    Un infierno leer tu mensaje. No pueden protestar los socorristas?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa