MónTerrassa
Els vermuts dels Premis Vinari triomfen a Terrassa
  • CA
Vermuts al Mercat a Terrassa

!--akiadsense-->

Terrassa es bolca amb el vermut català, en la primera mostra dels Premis Vinari dels vermuts catalans que s’ha fet aquest dissabte, organitzada per Vadevi.cat i Món Terrassa. Els vermuts guardonats amb un Or al concurs que es va fer a la Masia Freixa dia 11 de maig, s’han pogut tastar al Mercat de la Independència. A més, s’han fet dos tastos dirigits per la directora tècnica dels Premis Vinari, Ester Bachs, que també han estat tot un èxit de participació.

Els tastos de vermuts dirigits per Ester Bachs
Els tastos de vermuts dirigits per Ester Bachs | M.R.F.

!--akiadsense-->

Vermut Cisa Eco Friendly, MIró Fusión, Fontàlia i Myrrha de Padró, els guanyadors d’un Or als Premis Vinari 2019 han fet les delícies de la gent que s’ha acostat al mercat, així com també el Bandarra que va aconseguir el premi al millor packaging.

En la inauguració oficial, el tinent d’alcade de comerç i projecció econòmica, Amadeu Aguado ha destacat l’èxit aconseguit en el concurs que es va fer a la Masia Freixa així com la bona predisposició del públic a la Mostra del Mercat de la Independència i deia “aquest ha estat el primera any que hem acollit els Premis Vinari dels Vermuts i n’estem mol contents, espero que no sigui l’última”.

De la seva banda el director dels Premis Vinari dels Vermuts, Ramon Roset, ha assegurat que els “vermut és cada vegada més popular i segurament té a veure amb l’alta qualitat dels que s’elaboren a Catalunya”.

Els vermuts Miró a al Mostra del Mercat de la Independència a Terrassa
Els vermuts Miró a al Mostra del Mercat de la Independència a Terrassa | M.R.F.

!--akiadsense-->

Alguns dels paradistes del mercat han preparat tapes per maridar amb els millors vermuts de Catalunya que han tingut molt bona acollida: pernil amb formatge tete de moine, truita de verdures, selecció d’olives, mini hamburgueses, entre d’altres.

A la Mostra s’han servit prop de 400 vermuts el que constata el bon moment que viu el vermut a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa