MónTerrassa
El disseny del mural artístic a Sant Pere Nord va prenent forma
  • CA
Aquesta és la paret i el racó on anirà el mural artístic | AV Sant Pere Nord

!--akiadsense-->

L’AVV de Sant Pere Nord, amb la col·laboració amb l’artista local Anna Taratiel i la Biblioteca del Districte 6, organitzen un taller participatiu per tal de proposar composicions artístiques, per pintar un mural a la façana de cantonada del carrer Historiador Cardús amb Consell de Cent.

El mural artístic forma part d’un projecte col·lectiu amb l’objectiu de ser una eina de transformació social i cultural. És a dir, a través del treball creatiu, volen implicar als veïns de la zona (tant petits com adults) per fer-se seu un espai que ara és un racó, per tal de potenciar-lo estèticament, fent barri i millorant la ciutat. L’associació veïnal vol iniciar amb aquest mural, la millora de façanes, murs i mitgeres del barri i està estudiant exportar-ho a altres llocs que tinguin una especial incidència cap a l’espai públic, com per exemple a les parets de la plaça Cipriano Garcia.

Cartell anunciant el disseny del mural | Alba Herrera

!--akiadsense-->

A la Biblioteca Bd6 hi ha rèpliques en paper del mur a pintar. Mitjançant unes plantilles dissenyades per l’artista terrassenca Anna Taratiel, totes les persones que ho desitgin podran fer el seu disseny del mural sobre una d’aquestes rèpliques. Un cop tancat el període creatiu, s’escollirà un dels dissenys proposats i Anna Taratiel el reproduirà en el mur.

PERÍODE DE CREACIÓ Del 7 al 19 de maig

PERÍODE DE PINTURA Del 4 al 8 de juny

Espai creatiu perquè els veïns puguin dissenyar com volen que sigui el mural | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Alguns dels dissenys que ja s’han realitzat | Alba Herrera

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa