MónTerrassa
Veïns de Can Boada “indignats ” per la riera del Palau a Terrassa
Estat actual de la riera del Palau, a Can Boada del Pi | AV Can Boada del Pi

!--akiadsense-->

L’Associació de Veïns de Can Boada del Pi ha manifestat el seu “estupor, indignació i preocupació” en veure que el projecte d’obres de la riera del Palau, al seu pas per Can Boada, “no contempla la neteja i la tala d’arbres que han crescut en ple jaç del llit”. Els veïns subratllen que “en alguns punts és un autèntic bosc” i malgrat mostrar-se d’acord amb l’Ajuntament alhora de mantenir els arbres i la vegetació en els talussos i també el mantell verd de la llera -perquè contribueix a estabilitzar el terra de la riera- consideren un “perillós desencert realitzar un projecte d’obra “consolidar els marges i no haver pensat en el perill latent dels arbres, i més si constitueixen zones boscoses en el mateix jaç de la Riera, com és el cas”.

Major és la sorpresa, quan recorden que en l’anterior mandat i molt abans que es redactés el projecte, l’entitat veïnal ja n’havia parlat amb el govern i les regidores Carme Labòria i Eva Herrero, que aleshores n’eren les responsables. Afirmen que aleshores se’ls va informar que era “necessari, pel risc d’enfonsament del talús, posar blocs de formigó a part de la riba”, la qual cosa suposava eliminar un sentit de circulació a la ronda Ponent, i que van afegir que en el moment de redacció del projecte “es contemplaria la neteja del llit”. Aquesta promesa, subratllen, s’havia mantingut en les darreres converses amb el tinent d’alcalde Marc Armengol i amb comandaments i tècnics municipals, “i així ho vam donar per fet. Un greu error nostre confiar en el que se’ns deia”, lamenten un cop veure que en la licitació de les obres dels talusos no està prevista aquesta neteja.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lluis a juny 27, 2017 | 06:56
    Lluis juny 27, 2017 | 06:56
    La culpa sera de la ACA, como siempre. El caso es que si mal no recuerdo, el cubrimiento de la riera debia haber empezado en 2011... ¿Dónde ha ido a parar ese proyecto ya presupuestado y aprobado, supuestamente?

Nou comentari

Comparteix