MónTerrassa
Veïns d’un carrer de Vallparadís preocupats per l’excés de velocitat
  • CA

Veïns del barri de Vallparadís de Terrassa han fet arribar a Món Terrassa la seva preocupació per la presència reiterada de fitipaldis que travessen el carrer. “Estem farts de l’alta velocitat en què passen els cotxes pel carrer Salvador Busquets, en un carrer que està limitat a 30 km/h”, lamenta Rocío Toral en representació veïnal. Subratllen que aquest excés de velocitat ha tornat el vial molt perillós, i recorden que al seu voltant hi ha col·legis i molt moviment de canalla, amunt i avall.

No és només una percepció que tenen els veïns sinó que és un fet comprovat. Per exemple, recorden que ara fa uns mesos, un vehicle va entrar a tanta velocitat en aquest carrer que va refregar tots els baixos a l’entrada, va partir l’eix d’una roda i gairebé s’estavella contra una façana. Aquest potser ha estat l’ensurt més gros, tot i que lamenta que el perill de ser atropellat és elevat. “Diversos cops ens hem llevat amb els cotxes, que estan estacionats correctament al carrer, amb diverses ratllades i abonyegats. Visc en un entresòl, i és increïble la velocitat amb què alguns turismes arriben i creuen el vial”, ha recalcat Toral.

El carrer Salvador Busquets es troba ubicat entre el carrer Prat de la Riba i la carretera Castellar. A tocar té una escola bressol, i a pocs carrers de distància s’hi troben el col·legi Liceo Egara i l’escola de cicles formatius Edgar. A més de tenir força a tocar tot el complex de campus universitari. És un carrer d’un únic sentit, amb cotxes aparcats a banda i banda, i com que és prou ample i hi arribes des de la carretera Castellar, afavoreix que els cotxes vagin més ràpid del que haurien.

“Ja n’estem cansats de tot plegat. Demanem que des de l’Ajuntament de Terrassa se’ns escolti i hi posi algun tipus de solució que faci que els vehicles es vegin obligats a reduir la velocitat”, sentencia.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carlos a gener 25, 2022 | 08:37
    Carlos gener 25, 2022 | 08:37
    Totalment d’acord, lamentablement tenim molt mal educat a la ciutat que es pensen que aixo es un circuit. A mes de posar en risc als demes, ens molesten amb el soroll, tant motos com cotxes, i sembla que ningu els hi digui res, perque es algo que es repeteix cada dia, es una vergonya. Si us plau ajuntament i policia, possem fi a aquesta situacio que patim fa massa anys.
  2. Icona del comentari de: Chema a gener 27, 2022 | 06:46
    Chema gener 27, 2022 | 06:46
    También en calle ciudad real, con esquina Camp de roure es un peligro con los colegios y los vehículos no respetan las señales ni pasos peatones

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa