MónTerrassa
Els vehicles elèctrics pagaran només el 10% de l’impost de circulació
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa treballa amb un conegut centre comercial la instal·lació d’un punt de recàrrega ultraràpida de vehicles elèctrics, que destaca per la seva proximitat a l’autopista.

D’altra banda, fonts municipals expliquen que en les properes ordenances 2019 es presentarà l’exempció del 90% de l’impost de circulació pels vehicles elèctrics i un percentatge important pels híbrids, així com descomptes a la zona blava…

El punt de recàrrega de la plaça del Progrés s’ha tancat definitivament. La raó? Que havia quedat tècnicament obsolet, sovint estava fora de servei i el tenien monopolitzat vehicles d’empreses properes que hi aparcaven permanentment i de forma gratuïta.

Per renovar aquest punt i actualitzar-lo en una càrrega semi ràpida s’havia de fer una inversió important, i l’Ajuntament va considerar que avui en dia no tenia massa sentit, ja que amb el temps, a la ciutat han anat apareixent d’altres punts de recàrrega. Per exemple, a tots els aparcaments de rotació, públics o privats, ja és possible recarregar, al de la plaça del Progrés també, al del Raval, la Vella, Sant Leopold, avinguda de Barcelona.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Miguel a octubre 10, 2018 | 07:51
    Miguel octubre 10, 2018 | 07:51
    Tècnicament obsolet? ??? Si eren dos endolls tipus schuko, com els de casa. A veure si hauré de canviar tota la instal·lació de casa ara... És tan fàcil com possar un temps d'estada màxima. Oi que tenim revisors de zona blava, doncs que regulin el temps d'aquesta zona igual. Que s'hagi de treure un tiquet a costa zero Pero que si et passes del temps et puguin multar. Fi del problema

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa