MónTerrassa
El Vapor Gran acull la Fira Inclusiva d’Entitats del Districte 1
  • CA

Aquest dissabte dia 1 de desembre, Terrassa se suma un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra cada dia 3 de desembre. L’objectiu principal d’aquesta celebració és trencar barreres i reivindicar una ciutat realment inclusiva i accessible en què totes les persones siguin ciutadanes de ple dret. La commemoració està impulsada per la Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, l’espai participatiu que agrupa les entitats del sector de la discapacitat de la ciutat i l’Ajuntament de Terrassa. Aquesta celebració començara a partir de les 10 h, al passeig del Vapor Gran.

Enguany, aquesta celebració s’ha organitzat conjuntament amb la Fira Inclusiva d’Entitats del Districte 1, en el marc del procés de dinamització comunitària, en el que participen els 7 districtes de la ciutat i que compta amb una inversió de 70.000 euros de l’Ajuntament de Terrassa.

Així, s’han previst a l’espai del Vapor Gran, diverses activitats inclusives i accessibles, amb xocolatada, tallers de caràcter familiar, contacontes, i actuacions diverses. A les 12, amb la presència de l’’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega; acompanyat del regidor de Capacitats Diverses i Accessibilitat, Adrián Sánchez; i de la regidora del Districte 1, Meritxell Lluís, es farà lectura del Manifest del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, a càrrec de famílies d’infants amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), amb sordesa, i amb Síndrome Alcohòlic Fetal (SAF).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa