MónTerrassa
Uns joves intentent ocupar un habitatge d’una àvia malalta
  • CA
Carrer de Castellsapera | Google Maps

A la 1 d’aquesta matinada, un veí d’un bloc de pisos del carrer de Castellsapera, a l’alçada del carrer de Mura, ha comunicat a la central de comunicacions de la Policia Municipal que a l’interior de l’edifici hi havia dos joves amb una actitud sospitosa, que estaven intentant obrir la porta del pis d’una veïna d’edat avançada que es trobava fora a causa d’una malaltia.

Al lloc es van personar varies dotacions de la Policia Municipal, que van localitzar a una persona a la porta de l’edifici i dues més a les escales, que, davant la presència policial, van intentar amagar diverses eines llençant-les pel terra. Els agents van identificar a aquestes tres persones i els van trobar en l’escorcoll dos cabdells de marihuana, que seran tramitats per obrir expedient sancionador per la tinença de substàncies estupefaents.

Tanmateix, aquests persones van ser informades de la situació de l’habitatge i de les conseqüències penals derivades d’una possible violació de domicili i/o robatori amb força. La filla de la propietària va ser informada dels fets i de la possibilitat de presentar denúncia en cas d’observar danys.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: querube a juliol 22, 2017 | 14:01
    querube juliol 22, 2017 | 14:01
    la tolerancia amb els okupes es indignant,no si val tot les lleis han de ser justes per tothom,inclos pels propietaris ,que la " sagrada constirució"també defensa
  2. Icona del comentari de: fu man txu a juliol 22, 2017 | 18:44
    fu man txu juliol 22, 2017 | 18:44
    Si volem que aquest problema s´arregli, crec que seria convenient que alguns okupes okupesin la casa d´algun ministre. La llei canviaria en dos dies i problema resolt. Fins que aixo nomes passi a la gent normal no hi haura solucio.
  3. Icona del comentari de: A PAGAR I A CALLAR¡¡ a juliol 22, 2017 | 20:19
    A PAGAR I A CALLAR¡¡ juliol 22, 2017 | 20:19
    Doncs encara que" la Constituciòn" digui :derecho a una vivienda digna· "derecho a la propiedad privada" quan conve, s'ho pasen pel forro, que no deixaren l'Âvia a l carrer i donaran el pis als okupes . com vanfer a Calafell.:fer fora als amos, perque entresin els okupes,EL MON AL REVES¡¡
  4. Icona del comentari de: Àngels a juliol 22, 2017 | 22:25
    Àngels juliol 22, 2017 | 22:25
    No acabo d'entendre aquesta "llei" que no castiga a les persones que entren als pisos per ocupa'ls sense cap permís,contracte o pacte escrit. Tothom té dret a una vivenda digna,tothom,però no aconseguir-ho com si visquèssim a la selva. haurem d'arribar a no poder deixar sols els nostres habitatges per a fer qualsevol gestió quotidiana, per por a troba'ls ocupats ?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa