MónTerrassa
Uns blocs de pisos desconeguts a Terrassa
  • CA

El nucli de la Mancomunitat del districte 2 és un grup d’habitatges edificats l’any 1968. Es tracta de 5 blocs amb un total de 60 habitatges de l’Agència d’Habitatge de Catalunya.

Actualment s’estan fent obres a les façanes i les balconades, previstes de finalitzar abans d’acabar l’any 2021. Hi ha entitat constituïda, l’AV d’Habitatges del MOPU, amb registre de la Generalitat des de fa aproximadament 5 anys.

El nucli de la Mancomunitat del districte 2 és un grup d'habitatges edificats l'any 1968.
El nucli de la Mancomunitat del districte 2 és un grup d’habitatges edificats l’any 1968.

Els temes de principal preocupació i de reclamació per als veïns i veïnes d’aquest nucli són:
• Demanen tenir nomenclatura i també aparèixer als mapes digitals.
• Més il·luminació davant de l’edifici del Parc de Carreteres, per evitar el “botellón” diari.
• Descàrrega constant de mobles i materials de construcció a la zona decontenidors d’escombraries, tot i haver un punt habilitat per a la recollida de
mobles.
• L’espai de lleure de davant dels habitatges pertany a la comunitat veïnal, però sol·liciten si es podrien posar uns jocs biosaludables.
• Detecten que els veïns i veïnes dels barris més propers, estan afectant a la ramaderia del voltant. Els ciclistes estressen als animals (ovelles), detecten una manca de civisme vers la cura dels animals, i han trobat que certs gossos trasbalsen a les ovelles arribant a mossegar-les.
• La presència de porcs senglars, provoca la ressembra dels camps, ja que es mengen la collita. Els darrers 3 anys s’ha triplicat el nombre de porcs senglars.
• Proposen fer accions per preservar i posar en valor l’Anella Verda com a entorn natural de la ciutat. Recomanen que es posin cartells indicant que cal respectar el sembrat, que es tracta d’un paratge amb ramat, que cal dur els gossos lligats…

El nucli és limítrof amb Sabadell, però com els edificis depenen de la Generalitat de Catalunya (Agència de l’Habitatge de Catalunya), la major part de les gestions sobre els habitatges, els veïns/es les tracten directamente amb aquest organisme

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa