!--akiadsense-->
Del 19 de maig fins al 18 de juny, torna a Terrassa la ruta De tapa en tapa. Organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca, enguany se celebra la vuitena edició d’una iniciativa que guanya adeptes no només entre els degustadors sinó també entre els establiments participants. Aquest 2017, es podrà tastar fins a 72 tapes ben diferents. Totes però amb un denominador comú: una tapa i un quinto o canya pel preu de 2,50 euros.
TAPES I ESTABLIMENTS PARTICIPANTS
“Per Terrassa és una molt bona iniciativa perquè exercim la capitalitat de comarca posant en valor la nostra gastronomia”, ha remarcat el tinent d’alcalde Amadeu Aguado, alhora que ha volgut recordar que es tracta d’unes delícies nascudes i dissenyades “al segle XXI” tot fent comparació amb la recentment acomiadada Fira Modernista de Terrassa.
El president del Gremi, Lluís Ristol, ha destacat que l’any passat es van servir 100.000 tapes, “gràcies al gran esforç que van fer els establiments, que continuen oferint més nivell i complint nous reptes”. La novetat d’aquest 2017 és que a més dels premis per aquells que degustin més tapes i les puntuïn, també hi haurà premi per al restaurant que més tapes serveixi. També hi haurà premi per a la millor tapa realitzada, que sorgirà de la valoració d’un jurat (60%) i la votació popular (40%).
L’any passat van ser gairebé deu persones les que van completar la ruta completa d’establiments de la ruta De tapa en tapa. Els premis són tres: un cap de setmana per a dues persones en un hotel de Catalunya; un cap de setmana per a dues persones a l’hotel rural “Las Ollerías” a Deza (Soria); i un sopar per a dues persones al restaurant El Cultural.