MónTerrassa
Una mostra exposa la riquesa aportada pel fet migratori a Terrassa
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del servei de Ciutadania, ha produit una exposició, que ha posat a disposició de centres d’ensenyament i entitats, per posar en valor el passat migratori de la ciutat i el seu present intercultural. La mostra, titulada Migracions, arrels que ens enriqueixen, s’ha estrenat aquests dies a l’institut Les Aimerigues, on estarà exposada fins el 25 de maig.

L’exposició consta de deu plafons que relaten l’experiència migratòria de diferents persones a les quals s’ha entrevistat expressament per a l’elaburació de l’exposició, o de les seves famílies. El mateixos protagonistes expliquen com han viscut i viuen a Terrassa, així com les seves expectatives i motivacions d’abans d’arribar a la ciutat.

El servei de Ciutadania posa l’exposició a disposició dels centres educatius i les entitats de la ciutat que vulguin acollir-la en les seves instal·lacions. A més, s’ofereix també un taller complementari per reflexionar i debatre sobre les temàtiques de l’exposició. A l’institut Les Aimerigues s’han programat sis sessions d’aquest taller perquè els 90 alumnes de segon curs d’ESO que té el centre reflexionin sobre les migracions i la diversitat cultural i d’origen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa