MónTerrassa
Una família de l’immoble afectat per l’incendi passa la nit a l’hotel i una altra a casa d’uns parents
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa ha donat suport als veïns de l’immoble afectat per un incendi on ha mort una nena de 4 anys. Es tracta d’un habitatge on hi ha quatre pisos situats als baixos i set dúplexs, tots al primer pis. De tots ells, una família ha passat la nit a l’hotel Don Cándido, mentre que una altra ho ha fet a casa d’uns familiars, i aquest mateix dijous ja poden tornar als seus domicilis.

L’habitatge incendiat ha quedat malmès, sobretot al pis superior, on els dos dormitoris han quedat totalment calcinats. A la planta inferior, el pas dels serveis d’emergències, que van haver d’esbotzar la porta en estar tancada amb clau, i l’aigua acumulada de les tasques d’extinció són el principal testimoni de la tragèdia.

L’estructura de l’edifici, però, no ha patit danys, si bé els veïns dels habitatges adjacents han patit afectacions, com el trencament de vidres per la calor, amb part de la façana malmesa i incidències al sistema elèctric.

24 hores de dol oficial

L’Ajuntament ha fet aquest dijous al punt del migdia un minut de silenci en què els representants de la corporació s’han concentrat davant del consistori i s’ha baixat la bandera de la ciutat a mig pal. A més, s’han decretat 24 hores de dol oficial, en què no se celebraran els actes institucionals previstos en l’agenda municipal.

La nena de 4 anys morta en l’incendi d’un pis a Terrassa estava sola a casa en el moment dels fets

Mor la nena de 4 anys que va quedar en estat crític en un incendi

VÍDEO I FOTOS Incendi al carrer de Garcia Humet de Terrassa

FOTOGALERIA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa