MónTerrassa
Un projecte de l’Institut Montserrat Roig, guanyador del MakerFest

Un projecte impulsat per un grup d’estudiants de l’Institut Montserrat Roig de Terrassa s’ha proclamat guanyador de la nova edició del Markerfest. L’esdeveniment, organitzat per Impuls FP de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc el passat 21 de desembre, i va comptar amb la participació de més de 300 alumnes de 35 centres escolars d’arreu del país. L’objectiu és promoure la innovació, i disseny a través de prototipar nous productes, serveis i processos; és a dir, alumnes de formació professional que busquen resoldre reptes i explorar solucions tangibles a través de la metodologia Design Thinking i el treball en equip.

El grup de l’Ins Monserrat Roig guanyador estava format per la Montse, Alba, Laura, Ayoub, Angela, Sergio, Nada i Tània, un equip que destaca per ser interdisciplinari, ja que està format per alumnat de cicles d’Educació Infantil, Intregació Social, Activitats comercials i Comerç internacional. Es tracta de la creació d’un hort social de barri per a infants, amb el qual es vol “millorar la motivació i estima dels més joves pel menjar saludable de proximitat i de temporada”.

Així va ser el moment en què van rebre la bona notícia que s’havien proclamat campions:

Els alumnes de l’Institut Montserrat Roig de Terrassa guanyadors del MakerFest | J.B.

Des de l’Institut Montserrat Roig expliquen que és “una idea molt treballada des del primer moment. Han estat una estona per triar el nom, han fet feina per treure molt suc a la idea, i l’han augmentada de valor amb molts detalls. Les dinàmiques de Design thinking i la creativitat pura de l’alumnat, han portat al fet que el resultat final fos ben bonic”. Un bon aprenentatge per al grup de vuit estudiants d’aquest centre ubicat al carrer Cervantes.

Els alumnes també han rebut la felicitació de l’alcalde Jordi Ballart, que ha subratllat que “som una ciutat de talent i n’estem orgullosos”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa